Anonieme Soa test dankzij zelftest binnen 2 dagen

Wil jij je laten testen op Soa’s, maar wil je dit liever niet bij je huisarts of bij de GGD doen? Bestel dan een chlamydia & gonorroe zelftest bij Soazelftester.nl. Onze chlamydia en gonorroe zelftesten worden geanalyseerd door een ISO-15189-gecertificeerd laboratorium en zijn even betrouwbaar als wanneer je test bij de huisarts of de GGD.

Als je een soa hebt opgelopen, kan het enige tijd duren voordat je deze infectie met een test kan aantonen. Deze periode duurt soms dagen, weken tot maanden. In deze periode kun je wel al besmettelijk zijn. Voor een test voor chlamydia of Gonorroe moet er minstens 2 weken tussen het laatste seks contact en de test zitten.

Test snel en gemakkelijk op soa’s

Iedereen weet dat soa’s een priv├ę-onderwerp zijn. Mensen zijn terughoudend om deze informatie te delen vanwege de gevoeligheid ervan, en zelfs een stap naar het diagnostisch centrum kan groot zijn. Onze Soa test is geschikt om zelfstandig thuis op de bank in de woonkamer te testen zonder dat iemand het weet. Zo kunt u geheel zelfstandig thuis getest worden op eventuele soa’s en wordt het verzamelde lichaamsmateriaal in ons laboratorium onderzocht. Je pakket is volledig anoniem, net als de resultaten op onze website! Het is heel prettig en discreet. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor de soa-diagnose.

Ken uw soa-status en bescherm uzelf

Heeft u wisselende partners? Wees dan verstandig over je seksualiteit, zeker als jij en je partners liever seks hebben zonder condoom. Het komt voor dat het condoom breekt, of dat er seks speeltjes met elkaar worden uitgewisseld. Daarom is het verstandig dat zowel jij als je partners regelmatig getest worden. Voel je vrij om erover te praten en elkaar de resultaten te laten zien. Wees eerlijk tegen jezelf en je partner, over je contacten en wanneer je voor het laatst bent getest.

Er zijn veel redenen om anoniem en eenvoudig een soa-test te bestellen die je de volgende dag thuis op je deurmat legt. Soazelftester.nl is ook de meest actieve organisatie in Nederland die soa zelftesten aanbiedt.

Categorie├źn Blog

Plaats een reactie